Частину вулиці Університетської у вівторок закриють для транспорту

Фото: city.kharkov.ua

Рух транспорту по вул. Університетській, на ділянці від вул. Кузнечної до вул. Кооперативної, буде заборонений з 8:00 до 17:00 28 липня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

“Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на водопровідній магістралі”, – йдеться у повідомленні.

На це період об’їзд закритої ділянки буде організований по Гімназійній набережній, пров. Подільському, пров. Короленка, пров. Вірменському, пл. Павлівській та ін.

Також з 8:00 до 17:00 28 липня автобуси об’їжджатимуть закриту ділянку в такий спосіб:

  • (при русі в бік центру міста):
    №218е, 304е: – вул. Вернадського – пров. Подільський – пров. Короленка – пров. Вірменський – пл. Павлівська і далі за маршрутом;
  • (при русі в бік пл. Конституції):
    №219: – Нетіченська набережна – Гімназійна набережна – пров. Подільський – пров. Короленка – пров. Вірменський – пл. Павлівська – вул. Університетська і далі за маршрутом;
  • (при русі в бік вул. Москалівської):
    №219е: – пл. Конституції – пров. Плетнівський – вул. Кооперативна – пров. Подільський – Гімназійна набережна – Нетіченська набережна і далі за маршрутом;
  • (при русі в бік пр. Гагаріна):
    №246е, 304е: – пл. Павлівська – пров. Плетнівський – вул. Кооперативна – пров. Подільський – вул. Вернадського і далі за маршрутом.

Крім того, з 10:00 до 17:00 28 липня буде заборонений рух трамваїв по пров. Рибасівському, вул. Греківській та вул. Університетській, на ділянці від вул. Гольдбергівської до пл. Павлівської при русі в бік центру.

У зв’язку з цим, рух трамвая №3 буде організований наступним чином: Новожанове – вул. Москалівська – вул. Конєва – вул. Полтавський Шлях – Залютине (у зворотному напрямку – без змін).