Війна в Україні: дев’ять обстрілів, втрат не було

24 липня збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню, використавши при цьому заборонені міномети калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатомети, кулемети і стрілецьке озброєння.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу Старогнатівки противник тричі застосував міномети калібру 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Окупанти обстріляли і позиції українських захисників поблизу Гнутового, Лебединського, Пищевика та Широкиного, використавши гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», противник відкривав вогонь у бік українських позицій з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї біля Новотошківського і Хутору Вільний.

“За минулу добу втрат серед українських військовослужбовців внаслідок ворожих обстрілів не було.”, – йдеться в повідомленні.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник вів вогонь з мінометів калібру 82 мм неподалік Опитного. Також ворог задіяв гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети поблизу Водяного.

За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських воїнів немає.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.