На вулиці Гвардійців-Широнінців зіткнулися п’ять автомобілів

На вулиці Гвардійців-Широнінців 24 липня сталося зіткнення п’яти автомобілів – Daewoo Lanos під керуванням 38-річного водія, Chevrolet Aveo під керуванням 24-річного водія, Toyota RAV4 під керуванням 44-річного водія, Volkswagen під керуванням 27-річного водія та Chevrolet Lacetti під керуванням 39-річного водія.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Внаслідок аварії постраждали водій автівки Volkswagen та 27-річна пасажирка з авто Chevrolet Lacetti. З тілесними ушкодженнями вони доставлені до медичного закладу.

Інформація внесена до Єдиного обліку Московського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом. Обставини аварії встановлюють працівники поліції.

У соцмережах один з учасників ДТП повідомляє, що воно сталося біля будинку по вул. Гвардійців Широнінців, 18 близько 12:15.

“Шукаємо свідків сьогоднішнього ДТП на Гвардійців Шіронінців, 18, яке сталося сьогодні приблизно о 12:15, може у когось є відео з реєстратора. Будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу. 0660421057 Антон (водій Лачетті)”, – написав він.