Поліцейські провели обшук за місцем проживання стрілка, який поранив двох осіб в клубі Panorama (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

22 липня слідчі і оперативники провели обшук за місцем проживання і реєстрації чоловіка 1993 року народження, причетного до стрілянини в клубі Panorama, внаслідок якої було поранено двох чоловік.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Нацполіціі області.

“Під час заходів поліцейські виявили три пістолетні кобури, предмет, зовні схожий на патрон від пістолета травматичної дії, одяг, в якому громадянин перебував на місці скоєння злочину і його сумку”, – розповіли в поліції.

Стрілку, який поранив двох осіб, повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Оскільки чоловік переховується від слідства, про підозру у вчиненні злочину повідомили матері, яка проживає разом з ним.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і оголошення його в міжнародний розшук.

За фактом події в нічному клубі в провулку Костюринский відкрито ще одне кримінальне провадження за ст. 325 КК (порушення санітарних правил).

Як повідомляв Харків Times, під час нічної стрілянини в клубі Panorama в провулку Костюринському двоє чоловіків 37 і 27 років отримали вогнепальні поранення грудної клітини і були доставлені до лікарні.