Поліція знайшла харківського “терориста”

Поліцейські знайшли та затримали у Харкові 50-річного місцевого мешканця, який повідомив сьогодні, 22 липня, про “захоплення заручниці” на вулиці Бондаренківській у районі Журавлівки.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Повідомлення від невідомого на той момент чоловіка про те, що він, нібито, захопив будинок на вулиці Бондаренківській, має зброю і боєприпаси та утримує заручницю, надійшло до Київського відділу поліції о 13:20.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та керівництво райвідділу.

У будинку за вказаною “терористом” адресою перебувала неушкоджена 41-річна господиня, а нападника, так само, як і зброї з боєприпасами, правоохоронці не знайшли.

Досить швидко поліцейські встановили особу “терориста”. Це виявився 50-річний харків’янин, який мав, як з’ясувалося, конфлікт із “заручницею”. Чоловіка затримали за місцем проживання на вулиці Сонячній.

Наразі поліцейські вже готові повідомити затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 159 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Тепер “харківському терористові” загрожує від двох до шести років за ґратами.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 22 липня, мешканець Харкова повідомив до поліції про, нібито, захоплення ним заручників. У поліції заявили, що це повідомлення не підтвердилося.

У прокуратурі розповіли, що від цього чоловіка “вже надходили подібні заяви“.