Поліція розповіла деталі затримання ймовірного спільника “луцького терориста” (фото)

Харківська поліція затримала можливого спільника чоловіка, який сьогодні захопив заручників у Луцьку. Під час огляду його помешкання поліцейські вилучили чотири корпуси ручних гранат РГД-5, два корпуси ручних гранат Ф-1 та шість запалів типу УЗРГМ до них, три учбово-імітаційні запали, два пістолети ТТ, “Дрейзе” і 100 патронів до них, гладкоствольну рушницю і 122 патрони до неї.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Валерія Сокуренка, співробітники поліції встановили причетність 44-річного харків’янина до злочину. Зброя та боєприпаси вилучені та будуть направлені на експертне дослідження.

“На даний час чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та співпрацює зі слідством”, – йдеться у повідомленні.

Відпрацьовуються усі версії кримінального правопорушення.

Як стало відомо  Харків Times із власних джерел, затриманий чоловік проживав на вулиці Таращанській (район станції метро “Індустріальна”).

Як повідомляв Харків Times, ввечері сьогодні, 21 липня, співробітники СБУ та Нацполіціі затримали кількох спільників “луцького терориста” Максима Кривоша, в тому числі одного – у Харкові.