У Красноградському районі поліція знайшла плантацію конопель (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Співробітники Красноградського відділу поліції вилучили у місцевого жителя майже 900 рослин конопель та понад два кілограми речовини рослинного походження в подрібненому стані.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

До поліції надійшла інформація про те, що раніше судимий 30-річний місцевий мешканець зберігає вдома нарковмісні рослини, а також вирощує їх в селі Наталине. В ході проведення обшуку працівники поліції виявили у підвальному приміщенні багатоповерхового будинку за місцем мешкання підозрюваного полімерні пакети з речовиною рослинного походження в сухому стані, схожою на канабіс, загальною масою понад 2 кілограми, та пристрій для вживання наркотиків.

“В ході подальшого обшуку за місцем проживання рідного дідуся чоловіка на присадибній ділянці поліцейські виявили майже 900 кущів рослин конопель”, – йдеться у повідомленні.

Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

Слідчий Красноградського відділу поліції відкрив кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу.