На перехресті біля “Каравану” зіткнулися два легковики – три людини постраждали

19 липня близько 23:10 на перехресті вулиць Героїв Праці та Академіка Барабашова в Київському районі Харкова сталася ДТП, в результаті якого постраждали три людини.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

“Встановлено, що за адресою сталося зіткнення автомобілів «SEAT» під керуванням 36-річного водія та «Mazda» під керуванням 60-річної жінки-водія. В результаті аварії травми зазнали керманичі автівок та 39-річна пасажирка з авто «Mazda»”, – йдеться в повідомленні.

Всі постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в лікарню.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Всі обставини аварії встановлюються.

На місце події виїжджали рятувальники, повідомили в прес-службі ДСНС. Вони деблокували з автомобіля «Mazda» постраждалу жінку-водія з автомобіля.

Як повідомляв Харків Times, на вулиці Шевченка в Харкові 19 липня близько 12:20 зіткнулися три автомобілі. До лікарні з тілесними ушкодженнями доставлені п’ятеро осіб, двоє з яких – діти трьох і семи років.