KharkivAviaFest перенесли на рік через карантин

KharkivAviaFest, який щорічно проходить на аеродромі “Коротич” під Харковом, цього року не відбудеться через карантин. За заявою організаторів, він пройде лише через рік – 28-29 серпня 2021 року. Всі куплені квитки будуть дійсні.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківського аероклубу ім. В.С. Гризодубової, який є організатором свята.

“Обставини, пов’язані з карантинними заходами, змушують нас перенести фестиваль. Ми відповідально і дбайливо ставимося до здоров’я кожного нашого гостя. Ми вважаємо своїм обов’язком вберегти вас від будь-яких ризиків. І ми проведемо KharkivAviaFest в 2021 році”, – сказано в повідомленні.

Аероклуб заявляє, що всі вже придбані на авіашоу квитки, залишаються дійсними і будуть активні 28 або 29 серпня 2021 року. “У зв’язку з переносом фестивалю через обставин непереборну силу, повернення квитків не передбачено. Ми не здійснюємо повернення квитків як організатор, однак, в разі необхідності, ви можете звернутися до квиткового оператора, у якого ви купували квитки, і з’ясувати процедуру повернення квитків відповідно до внутрішніх правил оператора”, – сказано в повідомленні.

Раніше аероклуб анонсував проведення KharkivAviaFest-2020 на аеродромі “Коротич” 29-30 серпня.