ДТП на вулиці Шевченка: п’ятеро госпіталізованих, з них двоє дітей (фото)

На вулиці Шевченка у Харкові 19 липня близько 12:20 зіткнулися три автівки. До лікарні із тілесними ушкодженнями доставлені п’ятеро людей, двоє з яких – діти трьох та семи років.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Попередньо з’ясовано, що 60-річний водій автомобіля Daewoo Nexia виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого допустив зіткнення з транспортним засобом Hyundai під керуванням 40-річного чоловіка. Внаслідок удару Hyundai зіткнувся з автівкою Honda, яка рухалася позаду у попутному напрямку. Водій Daewoo, а також водій Hyundai із 35-річною дружиною та синами 3 та 7 років які знаходилися в автомобілі, отримали травми та були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зареєстроване у Єдиному обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).