Трагедія на Новій Баварії: поліція не виключає, що жінку довели до самогубства колектори

Скриншот з відео АТН

37-річна жінка, яка 13 липня задушила свого 10-річного сина, після чого вкоротила собі віку у будинку по провулку Тбіліському на Новій Баварії, залишила записку, в якій детально перерахувала банки, в яких вона брала гроші в борг.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в ефірі програми “Віддзеркалення” начальника Головного управління Нацполіції в Харківській області Валерія Сокуренка.

“По різних підрахунках, там від 81 тис. до 200 тис. гривень боргу. Не виключено, що довели її до цього, довели колектори вимаганнями і так далі. Телефон вилучили, ми працюємо, проводимо слідчі дії, щоб з’ясувати, хто телефонував, з яких телефонів. Часто телефонують колекторські фірми через якийсь комп’ютер, який до 200 номерів, або й до 2 тисяч може мати різних. Не виключено, що хтось з нею зустрічався”, – сказав Сокуренко.

Він зазначив, що сім’я жила в складних умовах. За словами Сокуренка, в цілому жінку характеризують позитивно сусіди і рідні. “Мати покійної сьогодні у важкому стані, неадекватному перебуває”, – повідомив Сокуренко.

Як повідомляв Харків Times, 13 липня у будинку по провулку Тбіліському на Новій Баварії 37-річна жінка ймовірно задушила свого десятирічного сина, після чого вкоротила собі віку.

За словами сусідів, жінка мала фінансові проблеми. Її тіло знайшов брат загиблої.