На Тракторобудівників відкрили Центр доступу до цифрових можливостей

Фото: www.city.kharkov.ua

15 липня в Регіональному центрі послуг по проспекту Тракторобудівників, 144 в Харкові відкрили ще один Центр доступу до цифрових можливостей.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

У Центрі доступу нададуть інформацію про те, які міські послуги можна отримувати онлайн і як це зробити, де знайти серіали, що навчають цифровій грамотності, як підвищити рівень своїх цифрових навичок, як записатися на оффлайн-заняття міського курсу з цифрової грамотності тощо.

«Приходьте до нового центру доступу і обов’язково приводьте своїх бабусь чи дідусів, адже там ви отримаєте повноцінне робоче місце і дізнаєтеся багато важливої ​​інформації. А ми продовжуємо працювати над тим, щоб цифрову грамотність міг опанувати кожен харків’янин», – повідомили в департаменті цифрової трансформації.

Консультації проводяться щодня з 14:00 до 18:00.

Центр доступу до цифрових можливостей в Регіональному центрі послуг відкрили в партнерстві з компаніями «IT Cluster» і «Code IT».

Як повідомляв Харків Times, перший в Україні Центр доступу до цифрових можливостей відкрили 1 червня в Центрі надання адміністративних послуг на Гімназійній набережній, 26 в Харкові.