У Харківській області через негоду знеструмлено 50 підстанцій

Фото: academ.info

У чотирьох районах Харківської області через грозові дощі, що тривали протягом ночі з 13 на 14 липня, було знеструмлено 50 підстанцій.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

В наслідок негоди жителі 15 населених пунктів в Коломацькому, Зміївському, Красноградському, Первомайському районах залишилися без світла.

Станом на 12:00 14 липня електропостачання в більшості населених пунктів відновлено. Поки залишаються без світла частина абонентів в Красноградському районі та під Мерефою.

Як повідомляв Харків Times, через зливу, який почався увечері 13 липня і тривав всю ніч, в Харкові затопило транспорт, безліч вулиць і територію ринку «Барабашово». За даними Харківського гідрометцентру, за минулу добу по місту випало від 80 до 150% опадів від місячної норми.

Як повідомляв Харків Times, через зливу, яка почалася увечері 13 липня і тривала всю ніч, в Харкові затопило транспорт, безліч вулиць і територію ринку «Барабашово». За даними Харківського гідрометцентру, за минулу добу по місту випало від 80 до 150% опадів від місячної норми.

У Харкові співробітники ДСНС допомагають місцевим жителям врятувати будинки, затоплені в результаті сильної зливи, що тривала в місті протягом ночі з 13 на 14 липня.