На журналістів АТН напали під час зйомки сюжету про ймовірне вбивство-самогубство на Баварії (відео)

Фото: atn.ua

Вранці сьогодні, 14 липня, під час зйомок на Новій Баварії сюжету про жінку, яка ймовірно наклала на себе руки, задушивши власну десятирічну дитину, на знімальну групу телеканалу АТН напали невідомі з числа місцевих мешканців.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення телеканалу АТН.

“Сьогодні вранці на знімальну групу АТН стався напад”, – йдеться у повідомленні.

За словами журналістів, спочатку конфлікт стався безпосередньо на місці трагедії, у провулку Тбіліському, близько 11:00. На місці події знаходилися знімальні групи трьох телеканалів. До них підійшов чоловік і в нецензурній формі вимагав припинити зйомку, погрожуючи знімаючим.

Журналісти перейшли на сусідню вулицю, але чоловік у супроводі ще кількох агресивно налаштованих місцевих мешканців пішов за ними. В журналіста й оператора почали жбурляти каміння. Знімальна група викликала поліцію. Після того, як оператор сховався за машиною, вороже налаштований натовп пошкодив автівку.

“Відірвали дверні ручки, двірники намагалися відірвати. Ми від’їхали на безпечну відстань, і тут з’ясувалося, що на місці події залишився штатив. Оператор повернувся, але йому сказали, мовляв, спробуй відбери. А коли приїхала поліція, то ці люди заявили, що не знають, як виглядає штатив й він не у них”, – розповідає журналіст АТН Христина Асика.

Як повідомили Харків Times у прес-службі Нацполіціі області, на місце події виїжджали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Новобаварського райвідділу.

“Поліцейські встановили, що між представниками одного з телеканалів та місцевим мешканцем виникла сварка, під час якої оператор знімальної групи виявив відсутність штатива для відеокамери”, – йдеться у повідомленні поліції.

Як розповів журналістам представник прес-служби Нацполіціі, агресивний чоловік є родичем загиблої жінки.

Знімальна група також написала заяву про те, що чоловік по відношенню до них нецензурно висловлювався та погрожував фізичною розправою.

Слідчий Новобаварського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК (крадіжка). Якщо вина розлюченого родича буде доведена у суді, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 13 липня у будинку по провулку Тбіліському на Новій Баварії 37-річна жінка ймовірно задушила свого десятирічного сина, після чого вкоротила собі віку.

За словами сусідів, жінка мала фінансові проблеми. Її тіло знайшов брат загиблої.