У ДТП на Академіка Павлова загинув пасажир мотоцикла

Фото: hk.npu.gov.ua

12 липня близько 22.00 на вулиці Академіка Павлова в Харкові сталася аварія, в результаті якої загинув пасажир мотоцикла Yamaha.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Попередньо встановлено, що під час руху від Салтівського шосе до проспекту Московського 35-річний водій мотоцикла Yamaha допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Sens під керуванням 22-річного чоловіка. Водій зупинився на лівій смузі, щоб здійснити поворот вліво і пропускав зустрічні автомобілі. В цей час водій мотоцикла виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем Skoda.

В результаті аварії водій мотоцикла у важкому стані був доставлений в лікарню, 34-річний пасажир вказаного транспорту від отриманих травм помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Московського відділу поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Харків Times, біля «Росту» на Клочківській легковик збив мотоцикліста.