Підозрюваного у вбивстві на вулиці Дача в Харкові взяли під варту

У Харкові повідомили про підозру і взяли під варту без права внесення застави підозрюваного у вбивстві та розбої 38-річного уродженця Азербайджану.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що на початку квітня 2020 року, вночі підозрюваний прийшов у квартиру свого 51-річного знайомого в особистих справах – нібито за грошовим боргом. З пістолета, що належить власникові квартири, він вистрілив чоловікові в голову. Від отриманого поранення 51-річний харків’янин помер.

З квартири потерпілого зловмисник забрав деякі речі, в тому числі, кілька мобільних телефонів.

Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, з корисливих мотивів, напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя і здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, спрямований на заволодіння майном).

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Timesполіція розслідує вбивство 51-річного чоловіка, тіло якого поліцейські виявили 22 квітня по вулиці Дача у Київському районі.

Працівники поліції встановили особу чоловіка, причетного до вбивства людини на вулиці Дача в Харкові.