Метальником гранати на Салтівці виявився раніше судимий харків’янин (відео)

Затриманий поліцією чоловік, який кинув макет ручної гранати Ф-1 у натовп людей на ринку біля метро “Героїв Праці”, виявився 35-річним раніше судимим харків’янином.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

“Це сталося близько 11:00 на ринку по вул. Героїв Праці. Внаслідок події ніхто з людей не постраждав. Предмет виявився макетом ручної гранати “Ф-1”, – йдеться у повідомленні.

Як розповів дільничний офіцер поліції Московського райвідділу Максим Іванов, до його поліцейського пункту прибіг чоловік з ринку та заявив, що “щойно невідомий чоловік кинув у натовп предмет, схожий на гранату” та втік.

“У той час на ринку біля торгових місць знаходилась велика кількість відвідувачів ринку та продавців, в тому числі і діти, які перелякались і лягли на землю”, – розповідає Іванов.

На місце події були викликані фахівці вибухотехнічного управління поліції, патрульні та оперативно-слідча група.

Підозрюваного затримали, його особа встановлена. Вирішується питання відкриття кримінального провадження за ст. 296 КК (хуліганство). Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 8 липня, в ході конфлікту на ринку біля станції метро “Героїв Праці” чоловік кинув у бік одного з кіосків гранату. Вона виявилася навчальною.