Конфлікт на салтівському ринку: граната виявилася учбовою (фото)

Сьогодні, 8 липня, в ході конфлікту на ринку біля станції метро “Героїв Праці” чоловік кинув у бік одного з кіосків гранату. Граната виявилася учбовою.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

“Граната виявилася муляжем, жодних вибухових речовин не містить та загрози для оточуючих не становить”, – йдеться у повідомленні.

Як розповіло Харків Times джерело у правоохоронних органах, конфлікт стався між одним з реалізаторів, які торгують на ринку, та двома молодими людьми. Чоловік пішов до машини, а потім повернувся й кинув у бік кіоску та людей, які знаходилися поруч, гранату, яка не вибухнула. Обох порушників спокою затримали поблизу прилеглих до ринку житлових будинків.

За словами джерела, на відстані близько 500 метрів від ринку зловмисники викинули чеку від гранати.

Обох порушників затримали. Один з них послався на те, що “знаходиться у стані афекту”. Правоохоронці встановлюють особи підозрюваних.

Читайте також:

Як повідомляв Харків Times, ввечері 10 червня у селищі Краснопавлівка Лозівського району області 45-річний місцевий мешканець підірвав себе гранатою Ф-1. Ще одну ручну гранату РГД-5, яка не здетонувала, поліцейські знайшли біля його тіла.