Поліція розслідує займання автівок минулої ночі у Харкові (фото)

Поліція з’ясовує обставини займання автівок у Новобаварському і Шевченківському районах міста Харкова минулої ночі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

5 липня о 1:45 до поліції надійшов виклик про те, що по провулку Титаренківському на парковці біля супермаркету горять сім автівок марки Volkswagen Polo, Hyundai Tucson, Renault Trafic, Kia Rio, Ssang Yong та дві Honda Accord.

“Попередньо встановлено, що займання почалося з автомобілів Honda Accord, власником якого є 33-річний чоловік. Транспортний засіб повністю знищено вогнем. Інші автомобілі частково пошкоджені”, – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження майна).

О 4:23 до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про займання автомобіля “ВАЗ-2103” між домами по вулиці Клочківській. Вогнем повністю знищено салон.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За адресами виїжджали слідчо-оперативні групи відділів поліції та співробітники ДСНС. Пожежі локалізовані. Причини займання та власники транспортних засобів встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, на парковці біля будинку № 10а на пров. Титаренківському у Харкові минулої ночі хтось влаштував пожежу, підчас якої згоріли п’ять машин та ще дві автівки були пошкоджені.