Старший лейтенант поліції загинув, повертаючись з відпустки

Сьогодні, 3 липня, близько 11:00 на трасі Харків – Дніпро, поблизу села Голубівка Новомосковського району Дніпропетровської області через наїзд бортової вантажівки ГАЗель загинув інспектор сектора реагування Дергачівського відділення поліції Харківської області 35-річний старший лейтенант Павло Хоменко.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

За даними Нацполіціі у Дніпропетровській області, загиблий, який повертався з відпустки разом із сім’єю, зупинився на узбіччі “для заміни проколотого колеса”.

“Автомобіль ВАЗ перебував на узбіччі, а вантажний бортовий автомобіль ГАЗель рухався у напрямку до Харківської області. Під час руху він задів ліву бічну частину припаркованого автомобіля ВАЗ та водія, що стояв біля нього”, – йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіціі Дніпропетровщини.

Від отриманих травм старший лейтенант Хоменко загинув на місці.

Відомості про ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За попередніми даними, водій ГАЗелі був тверезий. Вирішується питання його затримання.

У старшого лейтенанта поліції Павла Хоменко залишилися дружина та п’ятирічний син. Прес-служба Нацполіціі Харківської області приносить співчуття близьким загиблого.

Як повідомляв Харків Times, 5 червня у Люботині потрапив у ДТП 19-річний патрульний поліцейський з Харкова Бабаджан Керімов, 7 червня він помер у лікарні.