Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у підпалі автівки директора департаменту Харківської міськради

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру у підпалі біля Харківської міської ради автомобіля Volkswagen Touareg директора одного з департаментів міськради.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

“Досудовим розслідуванням встановлено, що 22 травня мешканець Дніпра, з особистих неприязних мотивів, умисно підпалив автомобіль марки Volkswagen Touareg біля Харківської міської ради, внаслідок чого транспортний засіб частково пошкоджено. Сума матеріальної шкоди, завданої потерпілому, складає майже 250 тис. грн”, – йдеться у повідомленні.

Встановлюється коло інших осіб, які причетні до цього злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодекса (умисне знищення чужого майна, вчинене шляхом підпалу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Як повідомляв Харків Times, 22 траавня 2019 року біля будівлі міськради підпалили автівку Volkswagen Touareg, що була запаркована на майдані Конституції – на протилежному боці вулиці від центрального входу до мерії. Автівка належала директору міського Департаменту комунального господарства Олексію Богачу.