Суд дозволив вийти під заставу двом наркоторговцям

Фото: khar.gp.gov.ua

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 100 тисяч гривень двом чоловікам, затриманим за підозрою в організації інтернет-торгівлі наркотиками в Харкові.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що підозрювані розміщували в інтернеті інформацію про наявність у них психотропної речовини, домовлялися з потенційними покупцями. Оплату отримували на банківські картки.

Під час обшуків, проведених за місцем проживання наркоторговців виявлено та вилучено згортки з речовиною кристалічного походження, і техніку, за допомогою якої здійснювався продаж – мобільні телефони та ноутбук.

Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК (незаконне придбання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечної психотропної речовини, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times26 травня у Харкові затримали підозрювану в торгівлі наркотиками через інтернет 22-річну дівчину. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 168 тис. грн.