Поліція розкрила вбивство по вулиці Дача у Харкові (фото)

Працівники поліції встановили особу чоловіка, причетного до вбивства людини по вулиці Дача у Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

22 квітня до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Дача було виявлено тіло 51-річного чоловіка без ознак життя. Тіло померлого направили до моргу для встановлення причин смерті.

За результатами дослідження з’ясувалося, що чоловік має вогнепальне поранення голови. Окрім того, з його квартири зникли деякі речі.

Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу.

2 липня року поліцейські Київського ВП встановили особу 37-річного уродженця Азербайджану, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні даного злочину. Чоловік раніше проблем із законом не мав. Наразі вирішується питання щодо його затримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Відповідно до санкції статей йому загрожує тюремне ув’язнення на строк до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, поліція розслідує вбивство 51-річного чоловіка, тіло якого поліцейські виявили 22 квітня по вулиці Дача у Київському районі.