Укласти договір з «Харківводоканалом» можна через відділення «Укрпошти»

Харків’яни, які не уклали договір на надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, можуть звернутися до відділення «Укрпошти».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За словами директора департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тараса Грущака, у відділеннях «Укрпошти» можна отримати рекомендаційний лист, яке містить два підписаних примірника проекту договору і пам’ятку з чітким описом процедури заповнення. Також надається інформація про обов’язкові для заповнення графи договору і контактна інформація абонентських відділів підприємства, необхідна в разі виникнення додаткових питань.

«Абонентам необхідно ознайомитися, заповнити та підписати договори не пізніше 30 днів з дати їх отримання. Підписані договори можна повернути через клієнтські відділи підприємства або за допомогою засобів поштового зв’язку. На сьогоднішній день наше підприємство через поштові відділення було відправлено понад 200 тис. рекомендаційних листів. Всього з підприємством укладено близько 100 тис. договорів », – зазначив Тарас Грущак.

Як повідомляв Харків Times, КП «Харківводоканал» продовжив термін укладення договорів на п’ять місяців з дня закінчення карантину.