У Великій Данилівці відремонтують і розширять головну магістраль

Фото: city.kharkov.ua

У Великій Данилівці після завершення прокладки нової водопровідної мережі приступили до ремонту ключової траси – вулиці Генерала Удовиченко, яка пов’язує селище Жуковського, Шишківку та Північну Салтівку.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

За словами інженера КП «Шляхрембуд» Олексія Задорожного, дорога виводить з міста на окружну трасу, тому досить завантажена. В рамках робіт проїжджу частину не тільки відремонтують, але й розширять і приведуть до ладу прилеглу територію. Протяжність ділянки становить 1 км.

«Торік ми вже відремонтували одну ділянку дороги, де були сильніші руйнування. Наше завдання – виконати ремонт практично всієї дороги, щоб по ній було зручно і безпечно їздити», – повідомив Олексій Задорожний.

За його словами, на час робіт проїхати можна по вільній смузі руху.

У найближчих планах шляховиків – виконати ремонт дороги по пр. Ювілейному (близько 70 тис. кв. м), вул. Башкірській (13 тис. кв. м), вул. Героїв Праці (близько 20 тис. кв. м). Також ремонтуватимуть ділянки на вул. Сидора Ковпака (близько 6 тис. кв. м), вул. Бекетова (близько 2,5 тис. кв. м) і у пров. Івана Каркача (близько 6,5 тис. кв. м).

«Дороги з інтенсивним рухом перекриваємо частково, щоб міг їздити маршрутний і приватний транспорт», – повідомив Олексій Задорожний.

Нагадаємо, що Велика Данилівка – мікрорайон Київського району Харкова, який входить до складу міста з 1963 року і налічує понад 2 тис. 200 приватних домоволодінь.