Поліцейські затримали чоловіка, який поранив ножем двох чоловіків на Салтівці

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали 20-річного мешканця Московського району міста Харкова, який 7 червня поранив ножем двох чоловіків у дворі одного з будинків по вулиці Гарібальді.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

7 червня близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про бійку групи громадян у дворі одного з будинків по вулиці Гарібальді. На місці співробітники поліції виявили 28-річного чоловіка із колото-різаними пораненнями. Потерпілий був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. У ще одного постраждалого – легкі тілесні ушкодження.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство).

26 червня після проведення низки оперативно-розшукових заходів співробітники Московського відділу поліції разом із батальйоном поліції особливого призначення затримали зловмисника. Ним виявся 20-річний мешканець міста Харкова. Після скоєного він переховувався у Зачепилівському районі Харківської області.

Наразі чоловіку судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, увечорі 7 червня у дворі одного з будинків по вулиці Гарібальді сталася бійка групи громадян, внаслідок якої двоє чоловіків отримали ножові поранення.