Завтра відбудеться ЗНО з математики

Завтра, 25 червня, в Україні пройде ЗНО з математики.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради із посиланням на Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

“Для проходження тесту з математики зареєструвалися 186 тис. 72 людини, для яких створено 12 тис. 618 аудиторій в 795 пунктах тестування”, – йдеться у повідомленні.

Пункти тестування відкриються о 09:50. Протягом години, до 10:50, учасники повинні будуть пройти процедуру ідентифікації та вимірювання температури. Якщо учасник прибуде до пункту тестування після 10:50, його не допустять до ЗНО.

Вхід у пункти тестування буде дозволений тільки за наявності оригіналу Сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, що посвідчує особу (серію (при наявності) та номер якого зазначені у Сертифікаті); запрошення-перепустки, яке учасники повинні самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки учасника ЗНО. Також учасникам тестування необхідно мати маску.

“Радимо взяти з собою 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору і пляшку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл та у разі необхідності скористатися. Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором і т.ін.”, – нагадують в УЦОЯО.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, пройде додаткова. Для участі в ній потрібно протягом п’яти днів подати заяву до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Як повідомляв Харків Times, у травні Міністерство освіти й науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Згідно із графіком основна сесія відбудеться 25 червня – 17 липня, результати оголосять до 29 липня.

Як повідомив на брифінгу 13 червня міністр охорони здоров’я Максим Степанов, Кабінет міністрів України скасував рішення про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке планувалося на 15 та 17 червня.