Правоохоронці знайшли в жителя Ізюма боєприпаси та наркозасоби

Поліцейські в ході обшуку за місцем мешкання 51-річного жителя міста Ізюма вилучили 11 ручних протипіхотних осколкових гранат “Ф-1” та п’ять запалів до них типу УЗРГМ, артилерійський снаряд, патрони калібру 7,62 мм. Крім того, працівники поліції вилучили полімерні пакети з висушеною наркотичною речовиною та 15 кущів конопель, виявлені на території його домоволодіння.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Речові докази направлені на експертне дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

На теперішній час вирішується питання про затримання правопорушника на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та обрання щодо нього запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

“Після проведення відповідних експертиз буде вирішено питання щодо притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності за зберігання наркозасобів”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі дії проводились 24 червня детективами слідчого управління ГУНП в Харківській області спільно з оперативними працівниками Управління СБУ в Харківській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.