Родина харківського нацгвардійця потребує допомоги – дитина захворіла на лейкемію

Фото: galnet.fm

Родина старшого прапорщика Юрія Постоялко, який наразі проходить службу в загоні спеціального призначення в Харкові, потребує допомоги. Його син Дмитро, 2012 року народження, захворів на гостру мієлобластну лейкемію (ФАБ М1), зараз триває перший гострий період «рак крові».

На даний час стан дитини оцінюється як середньо тяжкий. Хлопчик перебуває у «Міській дитячій поліклініці № 16» Харківської міської ради, розповів начальник прес-служби Східного територіального управління НГУ Дмитро Образцов.

Для проходження першого етапу хіміотерапії та стабілізації організму Дмитрика потрібно зібрати 95 000 євро. Але таких коштів родина не має. На лікування дитини батьки вже витратили понад 100 000 гривень. Всі необхідні документи, що підтверджують хворобу і вартість лікування, батьки готові надати.

Сам батько Дмитрика вже звик до небезпеки, неодноразово брав участь в операції Об’єднаних сил, але із цією проблемою справитись самотужки його родина не може. Просимо всіх не лишатися осторонь і допомогти батькам подолати хворобу сина!

Контакти:
батько – Юрій Вікторович Постоялко, 050 905 14 65;
мати – Віталіна Миколаївна Постоялко.
картка Приватбанку 5363 5426 1001 8260