У Печенігах в ДТП постраждала дитина та двоє дорослих – винуватець аварії втік

Фото: hk.npu.gov.ua

Вдень 21 червня на трасі «Печеніги-Мартова» сталася ДТП за участю чотирьох авто, в результаті якої постраждали три людини, в тому числі, 12-річний хлопчик.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Встановлено, що аварію спровокував 32-річний водій Audi. Чоловік не впорався з керуванням, і його автомобіль врізався в припарковані на узбіччі мікроавтобус Volkswagen і автомобіль Nissan. Легковик, в свою чергу, зіткнувся з автомобілем Skoda.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримав 12-річний хлопчик, який стояв поруч з Nissan. Дитину доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. У лікарню в місті Чугуєві з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані 34-річний пасажир Audi і 80-річна жінка, яка на момент аварії перебувала в мікроавтобусі.

“Водій Аudi після скоєння аварії залишив машину і зник з місця події. На наступний день, 22 червня близько 1:30, він викликав швидку допомогу і подзвонив в поліцію з повідомленням про те, що скоїв ДТП. Для огляду медиками, в тому числі на стан сп’яніння, чоловік був доставлений в місцеву лікарню. Після надання медичної допомоги його відпустили додому “, – розповіли в поліції.

Інформація зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В даний час поліцейські з’ясовують всі обставини і причини ДТП.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові через аварію загинув мотоцикліст і госпіталізована родина з трирічною дитиною.