Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру в організації незаконного грального закладу у Харкові (фото)

Правоохоронці повідомили про підозру 54-річному уродженцю міста Єреван, який організував незаконну діяльність грального закладу у Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“22 червня слідчими слідчого управління та Московського відділу поліції за погодженням з Харківською місцевою прокуратурою № 4 у вчинені вищевказаного кримінального правопорушення повідомлено про підозру 54-річному уродженцю Вірменії. Чоловік на початку 2020 року організував незаконну діяльність грального закладу на території Московського району міста Харкова”, – йдеться у повідомленні.

За результатами проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили сім гральних автоматів та стіл для гри у рулетку.

Слідчі оперативні дії проводилися у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу (злочин, вчинений за попередньою змовою групою осіб, зайняття гральним бізнесом).

Наразі вирішується питання про обрання щодо підозрюваного міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури області повідомила, що у травні на території Московського району м. Харкова виявлено гральний заклад закритого типу. У нежитловому приміщенні знаходився ігровий зал, доступ до якого обмежував охоронець.

Як повідомляв Харків Times, 4 травня в ході обшуків, проведених  місцевою прокуратурою спільно з СУ ГУНП в Харківській області та Управлінням стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ, діяльність цього закладу припинено. За клопотанням місцевої прокуратури вилучені гральні автомати, рулетку, грошові кошти, фінансові записи, автомобіль та інші речі, які свідчать про вчинення кримінального правопорушення, арештовано судом. У той же день повідомлено про підозру двом особам — жінці-адміністратору та одному з керівників, а 12 травня 2020 року ще двом працівницям закладу — у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 та ч. 1 ст. 203-2 КК України (злочин, вчинений за попередньою змовою групою осіб, зайняття гральним бізнесом).