У Красноградському районі підірвали банкомат

У селі Наталине Красноградського району минулої ночі підірвали банкомат. Внаслідок події ніхто з громадян не постраждав. Заволодіти грошовими коштами зловмисникам не вдалося.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про вибух банкомата у приміщенні крамниці надійшло до поліції 21 червня близько 4:40. На місце виїжджали керівництво та слідчо-оперативна група районної поліції, фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.

“Під час огляду місця події поліцейські попередньо встановили, що гроші з банкомата не викрадені, магазин значних пошкоджень не зазнав”,- йдеться у повідомленні.

За даним фактом слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці встановлюють обставини та можливих свідків події, проводять розшукові заходи по встановленню осіб зловмисників.

“Шановні громадяни, якщо ви стали свідком або маєте відомості за даним фактом, просимо повідомити Красноградський відділ поліції за телефонами: (05744)7-82-91 або 102”, – закликає поліція.

Як повідомляв Харків Times, вночі 5 червня підірвали і пограбували банкомат, розташований в приміщенні супермаркету на проспекті Слави в Холодногірському районі Харкова.