В Люботині восени відкриють дитячий садок на 110 місць (фото)

Фото: kharkivoda.gov.ua

У місті Люботин триває розпочата в минулому році реконструкція дитячого садка, в якому 90-ті роки розмістили поліклінічне відділення.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

Проект реконструкції дитячого закладу ясла-садок №5 міста Люботин включає в себе повний демонтаж медичного обладнання та облаштування комфортних умов для вихованців закладу.

«Повністю замінюємо всі електрообладнання, підлогу, проводимо внутрішні роботи. Було дуже багато пластикових перегородок – все старе, все повністю замінюється. Зараз виконуємо стяжку підлоги, шпаклівку стін, обшивку гіпсокартоном, пристрій нових санвузлів. Гіпсокартонні роботи практично завершилися, підходимо до остаточної обробки підлог, фарбування стін і облаштування стелі. Ведуться фасадні роботи, підготовка до обладнання ґанків, далі буде завершальний етап – благоустрій», – розповів начальник будівництва Сергій Люшень.

Директор ясла-садка №5 Надія Коваленко зазначає, що в дошкільному закладі буде великий музичний зал для різних святкових заходів. Планується, що фасад будівлі буде утеплений, на перших поверхах – тепла підлога.

Після реконструкції садок зможуть відвідувати 110 вихованців. Всього, за словами Люботинського міського голови Леоніда Лазуренко, в місті більше 600 діточок в черзі в дитячі сади.

На ремонтні роботи в яслах-садку №5 в минулому році виділили 10 млн грн. В цьому році, в рамках програми «Велике будівництво» – ще 13 млн грн.

Після відкриття дитсадка тут працевлаштують до 40 місцевих жителів.