На Меморіалі водій Mercedes, що влаштував ДТП, намагався втекти і наїхати на очевидців (соцмережі, відео)

Увечері 19 червня на Білгородському шосе в Харкові сталася ДТП, один з учасників якого, водій автомобіля Mercedes намагався втекти з місця аварії і ледь не збив очевидців, які не дозволили йому поїхати.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах.

За інформацією очевидців, Mercedes вдарив автомобіль ВАЗ, в якому знаходилися дитина і вагітна жінка. Вони, як повідомляється, не постраждали.

Автомобілем Mercedes керувала жінка. Коли вона вийшла з авто, по її невпевненій ході і плутаній мові, стало зрозуміло, що кернманичка п’яна. У нетверезому стані також знаходився пасажир Mercedes.

“Що жінка, що чоловік, в Мерседесі були п’яні, вони спробували втекти до приїзду поліції, але небайдужі хлопці не дозволили це зробити”, – йдеться в повідомленні.

Намагаючись поїхати з місця події, нетвереза ​​керманичка ледь не збила чотирьох хлопців, які перекрили шлях її автомобілю. Одного з очевидців вона провезли на капоті.

На місце події приїжджав екіпаж Патрульної поліції. Однак в прес-службі Патрульної поліції не відповіли на журналістський запит з проханням прокоментувати ДТП на Білгородському шосе, що сталося ввечері 19 червня.