У Харкові закидали камінням автобус з прихильниками Шарія – поліція шукає нападників

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція Харкова з’ясовує обставини нападу на автобус “Mercedes Benz”, вчинений невідомими 17 червня, приблизно о 23:00.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Поліцейські встановили, що в автобусі, який прямував за маршрутом Київ-Харків, знаходилося 12 чоловік. За словами очевидців, під час руху в місті Харкові, поблизу вулиці Полтавський Шлях в автобус полетіло каміння. В результаті було розбито скло в двох вікнах. Ніхто з громадян не постраждав.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Поліція проводить заходи щодо встановлення осіб, причетних до даного злочину.

За інформацією соцмереж, в автобусі, який закидали камінням, з Києва поверталися прихильники партії Анатолія Шарія. Лідер політсили в своєму Telegram-каналі підтвердив інформацію про напад на автобус в Харкові.

Як повідомляв Харків Times, 29 лютого біля станції метро «Університет» кілька молодих хлопцівмолодиків напали на намет партії Анатолія Шарія. Нападники заляпали з газових балончиків намет і агітаторів. В результаті в лікарню потрапили двоє людей.

За фактом конфлікту біля станції метро “Університет”, в результаті якого в лікарню потрапили двоє людей, відкрито кримінальне провадження.