На “Барабашово” затримали іноземця за крадіжку з авто, яке потрапило в ДТП

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківські поліцейські затримали іноземця, який на ринку «Барабашово» витяг з автомобіля, що потрапив у ДТП, сумочку з грошима та документами.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За інформацією правоохоронців два автомобілі зіткнулися перехресті вулиці Академіка Павлова та проспекту Ювілейного 15 червня близько 12:25.

“Коли жінка, яка керувала однією з автівок, вийшла зі своєї машини та підійшла до другого учасника ДТП, до її авто проник 39-річний чоловік. Зловмисник заволодів сумкою потерпілої, в якій знаходилось близько 1500 гривень, документи, ключі та інші речі”, – розповіли в поліції.

За словами заступника начальника слідчого відділу Київського ВП Андрія Олендарьова, зловмисником виявився громадянин Грузії, який раніше не мав проблем із законом. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 КК (грабіж). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком на вісім років.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Затриманий також перевірятиметься на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста Харкова.

Як повідомляв Харків Times, на ринку “Барабашово” власник автомобіля ВАЗ затримав двох чоловіків, які намагалися вкрасти з багажника його машини чотири пари взуття загальною вартістю 3 тис. грн.