Харківські правоохоронці знайшли підпільне виробництво алкоголю

Фото: hk.npu.gov.ua

Правоохоронці виявили у Харкові підпільний цех з виготовлення спиртних напоїв, розташований на 2-му Вологодському в’їзді.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Інформація про незаконне виробництво алкогольних напоїв надійшла в поліцію від СБУ 12 червня.

Під час проведення огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили 395 ємкостей з рідиною, яка має характерний запах спирту об’ємом 5 і 10 літрів, 22 ємкості для розливу рідини об’ємом 500-1500 літрів, а також засоби для фасування та дозування рідини.

13 червня слідчим внесено вказаний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 227 КК (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції). Санкція статті передбачає штраф від 8 500 до 17 000 грн з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Наразі підготовлені клопотання про накладення арешту на тимчасово вилучене майно. Особи, причетні до скоєння вказаного злочину, встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці виявили два підпільних виробництва лікеро-горілчаних виробів – у Фрунзенському районі Харкова та у селищі Пісочин,- та два місця реалізації незаконно виготовлених алкогольних виробів.

Фото: hk.npu.gov.ua