Перша леді України заразилася коронавірусом

Фото: news.lviv-company.in.ua

Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська захворіла коронавірусною інфекцією COVID-19.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення першої леді в Faceвook.

“Сьогодні (12 червня. – прим. ред.) я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Неочікувана новина. Особливо з огляду на те, що я і моя сім’я продовжуємо дотримуватися всіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів …”, – написала Олена Зеленська.

Вона додала, що відчуває себе добре, лікується амбулаторно, “ізольовано від інших членів сім’ї, щоб не наражати їх на небезпеку”.

За її словами, глава Володимир Зеленський і їхні діти також пройшли тестування на COVID-19. У них негативні результати.

Вона звернулася до всіх українців з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки – носити захисну маску в громадських місцях.

“Маска для того, щоб не заразити інших! Ти можеш не знати про те, що заразився, не відчувати жодних симптомів і … бути небезпечні для тих, хто поруч. Маска в громадському місці – це не тільки правило, а й знак поваги до інших людей! “, – написала Олена Зеленська.

Президент Володимир Зеленський хотів заразитися коронавірусом, щоб на власному прикладі продемонструвати людям, “що це страшно”. Про це він розповів в інтерв’ю Українській правді, опублікованому 9 червня. За словами глави держави, від цієї ідеї його відрадили близькі.