Чоловік вкоротив собі віку під колісами автівки з другого підходу

Чоловік двічі кинувся під коліса автомобілів 11 червня близько 15:30 на автодорозі “Харків-Сімферополь” між населеними пунктами смт Нова Водолага та селищем Новопросянське.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Встановлено, що 23-річний водій автомобіля Volkswagen їхав по автодорозі. Раптово з-за припаркованого на узбіччі легковика на проїжджу частину вистрибнув невідомий чоловік. Іномарка зачепила пішохода. Водій автівки Volkswagen зупинився на узбіччі дороги та почав викликати швидку та поліцію. В цей час чоловік підвівся та кинувся під колеса автомобіля Chery, під керуванням 47-річного водія”,- йдеться у повідомленні.

Потерпілого, чоловіка віком близько 35 років, доставили до лікарні з численними травмами. Від отриманих ушкоджень він помер.

Вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Всі обставини аварії та особа загиблого встановлюються.