Директор інфекціонки видужав та вийшов на роботу

Директор Харківської обласної інфекційної лікарні Павло Нартов видужав від коронавирусної інфекції СOVID-19.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Нартова кореспонденту “Суспільного”.

“Почуваюся задовільно. Сьогодні перший день на роботі. Позитивний тест був 20 днів тому, а зараз перед випискою взяли два мазки для ПЛР, вони у мене негативні”, – сказав Нартов.

Коментувати сьогоднішню ситуацію в інфекційній лікарні він відмовився, пославшись на те, що “тільки перший день входить у справи”.

Також Нартов повідомив, що на лікарняному із діагнозом СOVID-19 наразі знаходиться його заступник з лікувальної роботи. Його обов’язки виконує Валентина Маслова, яка заміщала на посаді самого директора лікарні під час його хвороби.

Нартов запевнив журналістів, що на даний момент у нього “повне взаєморозуміння” із Харківською обласною держадміністрацією, він постійно підтримує контакт з губернатором Олексієм Кучером і його замом Тарасом Патухом.

Як повідомляв Харків Times, у 20-х числах травня Павло Нартов був госпіталізований до очолюваної ним лікарні з діагнозом СOVID-19.

Станом на 24 травня захворіли 20 співробітників цієї лікарні, серед них – п’ятеро лікарів.

Колектив Харківської обласної інфекційної лікарні звертався до міністра охорони здоров’я з листом, в якому скаржився на перевантаженість і незахищеність. Губернатор області Кучер заявив, що в основі конфлікту навколо лікарні лежать “особисті взаємини” директора лікарні Нартова та очільника Департаменту охорони здоров’я ХОДА Вадима Іваннікова. На той час на лікарняному перебували обидва.