Екс-радник Кернеса влаштував п’яне ДТП – чотири людини постраждали (фото)

Увечері 8 червня на проспекті Перемоги в Харкові сталася ДТП за участю трьох автомобілів, яке, ймовірно, спровокував колишній радник Харківського міського голови Геннадія Кернеса Юрій Санін.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegram-каналі Харків 1654.

За інформацією соцмережі, в момент ДТП Санін перебував за кермом автомобіля Mercedes. Чоловік був настільки п’яний, що ледве тримався на ногах. Він поводився неадекватно, погрожував очевидцям, та кидався на на них. Щоб хоч якось вгамувати неадеквата, один з очевидців вимушений був розпорошив в бік пьяного водія газовий балончик. Після цього чоловік закрився в своєму авто.

Санін відмовився проходити тест на алкоголь і на місці аварії, і в лікарні, куди його привезли поліцейські.

У прес-службі Нацполіціі області підвтердили, що 8 червня, приблизно о 21:50 на проспекті Перемоги сталося ДТП за участю трьох легкових автомобілів.

“61-річний водій автомобіля Mercedes C63 AMG проігнорував зупинку і допустив зіткнення з автомобілями Chevrolet Nubira і Mercedes E220, які стояли попереду на червоний сигнал світлофора”, – розповіли в поліції.

В результаті ДТП постраждали 53-річний водій, 23 і 22-річні пасажири з автомобіля Chevrolet Nubira і 16-річна пасажирка автомобіля Mercedes-Benz E220. Постраждалі були доставлені до медичного закладу і після огляду лікарями відпущені.

Водій транспортного засобу Mercedes C63 AMG відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння на місці, тому був доставлений в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції. Всі обставини ДТП з’ясовуються, розповіли в поліції.

Юрій Санін займав посади голови Держкомзему в Харкові і радника Харківського міського голови.

Як повідомляв Харків Times, в грудні 2018 року прокуратура обвинувальний акт по відношенню до чинного на той момент радника мера і колишнього начальника Держкомзему в Харкові Юрія Саніна, обвинуваченого у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу).