Війна в Україні: вісім обстрілів, два воїни отримали поранення

Минулої доби, 7 червня, збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню та обстріляли українські позиції з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” на підступах до Луганського російські найманці двічі вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Аналогічне озброєння агресор застосував по наших оборонних укріпленнях біля населеного пункту Хутір Вільний. Поблизу Кримського противник два рази обстріляв українські позиції з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” неподалік Павлополя загарбники двічі задіяли міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поруч Широкиного противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

“Українські захисники, утримуючи оборону, діяли відважно та дали ворожим підрозділам гідну відсіч. За даними розвідки, минулої доби було поранено одного окупанта”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілів з боку загарбників два воїни Об’єднаних сил отримали поранення.

Від початку поточної доби російські збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” агресор двічі обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Новолуганського. Також ворожу провокацію зі стрілецької зброї зафіксовано біля Оріхового.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” на підступах до Богданівки російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За поточну добу внаслідок обстрілів з боку загарбників один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Його оперативно було доставлено до військово-медичного закладу. Стан здоров’я нашого захисника задовільний.