Війна в Україні: 13 обстрілів, чотирьох військових пораненно, одного – травмовано

Минулої доби, 6 червня, збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” на підступах до Опитного та Старогнатівки противник випустив у бік українських оборонних укріплень понад 30 мін калібру 120 мм. Біля Богданівки ворог задіяв протитанкові ракетні комплекси, а поруч з Мар’їнкою, Павлополем і Авдіївкою – гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. У вечірній час агресор застосував міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети по опорних пунктах неподалік Гнутового.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” по українських позиціях поблизу Оріхового та тричі біля Луганського збройні формування РФ вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Захисників Південного агресор двічі обстріляв з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів з боку загарбників чотири військовослужбовці Об’єднаних сил отримали поранення, а один – бойове травмування.

За даними розвідки, 6 червня українські оборонці знищили одного окупанта.

Від початку поточної доби російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” обстріляли з великокаліберних кулеметів опорні пункти неподалік Луганського.

“Вогнем зі штатного озброєння по позиціях окупантів українські підрозділи рішуче подавили активність противника”, – йдеться у повідомленні.