Патрульна поліція оприлюднила відео зіткнення на Московському проспекті (доповнено)

Фото: Суспільне Харків

Патрульна поліція оприлюднила відео нічного зіткнення на Московському проспекті, підчас якого загинули двоє людей та постраждали троє патрульних.

Харків Times повідомили у прес-службі патрульної поліції області, що близько 00:20 водій автомобіля Daewoo Lanos при обставинах, які з’ясовуються, неочікувано виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення зі службовим автомобілем патрульних Toyota Prius, який рухався в зустрічному напрямку. Після удару Daewoo Lanos загорівся.

“Один із патрульних, вибравшись із пошкодженого службового автомобіля, розпочав гасити полум’я автомобільним вогнегасником, однак це не призвело до бажаних результатів, полум’я вмить охопило Daewoo Lanos”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП пасажир та водій автомобіля Daewoo загинули на місці. Патрульні отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, їх шпиталізували до лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Обставини встановлюються.

Прес-служба ДСНС області повідомила, що водії, які проїжджали поруч, намагалися збити полум’я за допомогою вогнегасників, проте безуспішно. “Повністю погасити вогонь вдалося лише після прибуття двох підрозділів ДСНС на автоцистернах”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, вночі 30 травня в Харкові на Московському проспекті в районі Велозаводського моста сталося ДТП за участю автомобіля поліції.

Внаслідок аварії дві людини загинули та троє поліцейських отримали травми.