ДТП на Московському проспекті: загинули дві людини, троє поліцейських отримали травми

Дві людини загинули та троє поліцейських отримали травми внаслідок аварії по проспекту Московському, що сталася 30 травня близько 00:20.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

“Встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся зі службовим автомобілем Toyota Prius”, – йдеться у повідомленні.

Від удару сталося загоряння автомобіля Daewoo Lanos, в результаті чого 22-річний водій – співробітник одного з відділів поліції, – а також його пасажирка загинули на місці події.

Також у результаті зіткнення отримали травми поліцейські, які знаходились в салоні службового автомобіля. 35-річному водію та 26- і 23-річним пасажирам автомобіля Toyota Prius надана медична допомога на місці події.

Інформація про подію зареєстрована у відділі поліції. Для вирішення питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань матеріали направлено до Державного бюро розслідувань.

Як повідомляв Харків Times, вночі 30 травня в Харкові на Московському проспекті в районі Велозаводського моста сталося ДТП за участю автомобіля поліції, є жертви.

Читайте також: