В Андріївці місцевого рецидивіста підозрюють у серії крадіжок

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські затримали раніше судимого 31-річного мешканця селища Андріївка Балаклійського району області за підозрою в серії крадіжок з будинків сусідів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Мешканці селища Андріївка звернулися до поліції зі скаргами на неодноразові крадіжки з будинків “металевих виробів, різноманітної техніки та особистих речей”.

Правоохоронці запідозрили в цьому місцевого жителя, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Затриманий чоловік зізнався у скоєнні крадіжок. За його словами, з початку лютого він обікрав вісім будинків, розташованих поблизу від його власного житла, в яких подовгу були відсутні господарі.

Слідчі порушили кримінальне провадження за двома статтями КК – ч. 2, 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 3 ст. 186 (грабіж). Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Наразі правоохоронці перевіряють його причетність до інших аналогічних злочинів на території Балаклійського району.

Як повідомляв Харків Times, 20 травня поліцейські затримали двох харків’ян 38 та 41 років, які займалися квартирними крадіжками. Затримання відбулося одразу після скоєння ними крадіжки на проспекті Науки.