Підозрювана у вбивстві і обезголовленні своєї доньки П’янова залишиться в СІЗО

Фото: Харківський апеляційний суд

Підозрювана у вбивстві і обезголовленні своєї 13-річної дочки Тетяна П’янова залишиться в СІЗО до 29 червня. Таке рішення Харківський апеляційний суд прийняв сьогодні, 28 травня.

Про це Харків Times повідомила прес-секретар Апеляційного суду області Євгенія Бондаренко.

Утримання під вартою оскаржила адвокат П’янової. Вона просила призначити своїй підзахисній цілодобовий домашній арешт, вважаючи утримання під вартою «винятковим запобіжним заходом».

Клопотання розглядалося без участі підозрюваної.

Зваживши всі обставини, суд відхилив клопотання адвоката і залишив без змін запобіжний захід, призначену судом першої інстанції у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів.

Як повідомляв Харків Times, вранці 30 квітня у Харкові кілька екіпажів патрульної поліції затримали оголену жінку з пакетом, у якому, як з’ясувалося пізніше, була відрізана голова 13-річної дівчинки.

Поліція під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури проводить розслідування обставин загибелі 13-річної дівчинки, чию відрізану голову несла в пакеті мати дитини, за п.2 ч.2 ст. 115 КК (умисне вбивство малолітньої дитини).

У соціальних мережах з’явилися шокуючі фотографії відрізаної голови нещасної дівчинки, що незрозумілим чином потрапили до рук користувачів телеграм-каналів.

Того ж дня суд обрав для підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.