Чинний замначальника поліцейського главку став підозрюваним разом із колишнім

У справі про розтрату 850 тисяч гривень на фіктивних ремонтах поліцейського автотранспорту про підозру попереджений тепер вже діючий заступник начальника Головного управління Нацполіції у Харківській області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Слідство вважає, що він, разом із колишніми замначальника ГУНП та головним інженером одного з відділів поліції, “розробили схему розтрати бюджетних коштів” та залучили до неї “посадових осіб одного з харківських автосалонів”.

“Заступники начальника ГУНП в Харківській області підписували акти виконаних робіт за надання послуг з технічного обслуговування та ремонту службового автотранспорту, які фактично не надавались, на підставі чого систематично здійснювалось перерахування бюджетних коштів з банківського рахунку ГУНП в Харківській області на користь комерційної структури”, – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту та відсторонення його від займаної посади.

Як повідомляв Харків Times, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, повідомили про підозру в розтраті понад 850 тис. гривень при ремонті службового транспорту колишньому заступнику начальника Головного управління Нацполіціі в Харківській області та колишньому провідному інженеру одного з відділів управління.

Джерело Харків Times у правоохоронних органах повідомило редакції, що одним з двох фігурантів цього кримінального провадження є колишній заступник начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Михайло Зленко.