У Харкові наркоділер наїхав на поліцейського та отримав кулю у сідницю

На вулиці Хуторянській наркоділер наїхав автівкою на поліцейського, який намагався його затримати, поліцейські відкрили стрільбу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Під час патрулювання Немишлянського району міста працівники підрозділу “Схід” отримали орієнтування, що двоє невідомих на автомобілі “ВАЗ-2108” розповсюджують наркотичні засоби, розкладаючи закладки. О 12:51 поліцейські виявили та зупинили вказаний в орієнтуванні автомобіль на вулиці Хуторянській (неподалік від Качанівської колонії –  Харків Times).

“При наближенні до автівки, водій транспортного засобу скоїв наїзд на одного з поліцейських. При цьому виникла реальна загроза життю і здоров’ю працівника поліції та оточуючих. Тому, на підставі ст. 46 Закону України “Про Національну поліцію”, поліцейські застосували табельну вогнепальну зброю, здійснивши декілька пострілів по колесах транспортного засобу правопорушників”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок події працівник поліції отримав травми руки і ноги, 33-річний водій автомобіля – вогнепальне поранення сідниці. Постраждалі доставлені до лікарні.

Також у автівці знаходився 31-річний чоловік. Зараз його опитують правоохоронці. Як з’ясувалося, обидва чоловіки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності: один за вчинення наркозлочинів, інший – за крадіжки.

На місці події працює слідчо-оперативна група, керівництво ГУНП в Харківській області та Слобідського відділу поліції .

Інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку Слобідського відділу поліції. Всі обставини встановлюються.