У Валківському районі Mercedes злетів з насипу перед мостом

В селі Шарівка на автошляху “Київ-Харків-Довжанський” 38-річний водій автомобіля Mercedes не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП постраждали водій та 42-річний пасажир автівки.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

ДТП сталося 26 травня близько 13:50.

Судячи з представлених прес-службою фото, під кюветом розуміється крутий схил насипу перед в’їздом на міст. З’їжджаючи у кювет, автівка знесла секції двох металевих огорож сходів, що ведуть з сільської вулиці до входу на міст. “Mercedes ML злетів з моста в селищі Шарівка. Водій живий. За словами очевидців, мерс їхав дуже бадьоро, тачка в кашу”, – повідомляє про подію один з Telegram-каналів.

Заданими поліції, в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій та пасажир автомобіля. З травмами їх доставили до районної лікарні.

Слідчий вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Всі обставини аварії встановлюються.